Kamenka 2015

17.03.2015 15:49

Oddílový výlet na Kamenku

25.7. - 1.8. 2015 (odjezd bude upřesněn)
 

 Domek z počátku 20. století se nachází na samém okraji vísky Kamenka (mezi Vítkovem a Odrami). Okolí Kamenky je protkáno cyklotrasami a turistickými trasami, bezprostředně na objekt navazují louky. Les je co by dalekonosnou puškou dostřelil. Necelé 3 km od základny je přírodní přehrada Vítkovský Balaton, dostupné jsou řeky Odra a Moravice.

Základna je devátým rokem v provozu, s kapacitou 35 osob 22 na postelích, zbytek na matracích). Krajina okolo základny je ideální pro běžkařské nebo cyklistické výlety. U základny je 4000 m2 pozemek, travnaté hřiště, ohniště, velká louka na táboření.

Kapacita chalupy je 30 osob (18 míst na postelích + 12 na matracích) V létě je u základny postavena stanová základna v počtu 10 -12 podsadových stanů pro cca 24 osob.

Program výletu bude zaměřen na turistiku a výlety po okolí, doplněn bude hrami, ostatním programem, popřípadě týdenní hrou. Informace o odjezdu, příjezdu a ostatní pokyny budou ještě upřesněny v průvěhu dalších měsíců.

Pro případné zájemce i rodiče přikládáme informační internetový odkazkde si můžete prohlédnout fotografie z tábořiště, jeho minulou i přítomnou vizáž.

Cena zahrnuje týdenní pobyt ve stanech s podsadou (v případě nepřízne počasí možnost ubytování v chalupě), stravu, program dopravu na místo a zpět.

Těšíme se na příjemný týden strávený s Bílou Stopou.... vedoucí oddílu Pavel a Petr

 

chalupy.a-tom.cz/chalupa/34-kamenka